Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2016 23:57 - Любовни фантазии - Продължение на разказа
Автор: karamelita Категория: Тя и той   
Прочетен: 520 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.06.2016 17:13


 Мислите на Люба се прекъснаха от трясък на падащ предмет.Едно малко момиченце от съседната маса бе изтървало играчката си и тя се търкаляше полусчупена на пода.
Любов  погледна с разсеян поглед натам,после отряза с върха на ножа едно малко парче от пилешкото филе,потопи го в картофеното пюре и го постави в устата си.Започнада дъфче бавно, отпивайки от чашата си малко червено вино.
Пред нея се появи друга сцена.
Видя се права до мъжа,усещаше  енергията му,която струеше от младото му и привлекателно тяло и сетивата и бяха изострени.Казваше се Павел.Рус синеок хубавец с дълга каса,която покриваше с немирни къдрици  врата му и развявана от вятъра  закриваше очите му.Лицето му много наблизо, беше наведено над нейното.
Люба искаше да го докосне. Протегна ръка и отстрани една къдрица от лицето му.
Той я гледаше със сериозно изражение и сякаш беше малко напрегнат.Жестът и не срещна съпротива и тя се загледа към устните му.Бяха нежни,тъмно розови,горната по- тънка,извита в крайчето в загатната усмивка,другата малко по- месеста,но свързнайки се с горната придаваше на лицето му някаква сериозност и решителност.
Любов докосна с пръсти устните му и започна да ги рисува.Допирът до тях я изпълни с трепети.
Павел обви с ръце кръста и и я притегли към себе си...
Любов лапна последната хапка от филето,придружена с малко препечен хляб. Месото беше крехко и сякаш се топеше в устата и,после обра с остатъка на пюрето няколкото малки листенца останали от гарнитурата,забоде последната краставичка и отмести празната чиния в страни.
Предстоеше и да се запознае с десерта -френска торта,на няколко пласта, поръсена с бадеми и вкус, съчетаващ ябълка и боровинки.Усещането от първата хапка беше прекрасно,пресен,свеж сладкиш с малко кисел вкус от черните боровинки,сиропа от които беше разпилян в шарки на дъното на чинията.
Бяха вече прегърнати и се целуваха.Целувките им бяха нежни,той разхождаше устни по лицето и врата и,сякаш,за да ги опознае чувствено.Люба усети как сърцето и започна да бие по- учестено и гърдите и се задвищиха  задъхани .Той притисна тялото и към себе си сякаш да го успокои.Любов искаше още и още ласки ,но това,което се надигаше в нея не бе за пред хората на брега,които се разхождаха наблизо и хвърляха любопитни погледи към тях.Каза му,че иска да я изпрати до квартирата и.Той се съгласи и тръгнаха. И двамата знаеха,че отиваха там не да се разделят, а да се любят...Страстно и с много емоции...
Любов забоде с вилицата си една голяма хапка от тортата,обра с нея малко от боровинковия сок по дъното на чинията,прикривайки от хората на съседната маса възбудения си и пълен с блясък поглед,поглеждайки надолу към вече привършващата торта.Краката и под масата се допираха и стъпалото на единия нервно започва да потропва.
 Изведнъж се случи нещо ужасно.  Краката и запачнаха да треперят и тя не можеше да го овладее....Треперенето се усили и се превърна в тресене,което обхващаше вече цялото и тяло...Такова нещо не беше и се случвало никога преди...Какво и ставаше?!Ужас!
Трябваше да стане и да си тръгне веднага от тук. Погледна сметката, сложи набързо парите,грабна чантата си и тръгна бързо към тоалетната.Влезе вътре и хлопна вратата.Краката и безконтролно се тресяха...
"Успокой се,успокой се... "заповядваше си тя.Пусна чешмата със студена вода и обля лицето и пазвата си.Как да се успокои,трябваше да изгони тези еротични мисли от главата си и да помисли нещо сериозно.
Умът и щъкаше бързо и отчаяно и търсеше подходящото внушение,за което да се захване като за спасителен пояс.
Какво,какво, какво...ами да!Представи си ...майка си,старата дебела жена със зелени очи и зъл поглед, който се впива като пиявица в мозъка и и която сухо и изкрещява редовните обиди като на слугиня.При тази мисъл студени тръпки полазиха гърба и ,коремът и се стегна и умът и за миг се отрезви.
Готово!Подейства!Краката и спряха да треперят, дъхът и се успокои. Тя пооправи дрехата и косата си , спокойно напусна тоалетната и  прекосявайки вътрешността на ресторанта със спокойни крачки  излезе на улицата.
"Любовни фантазии... но не навън!", си каза тя."Никога повече това на публично място! Никога!!"- закле се тя.
След това се запъти към къщи, където много и се искаше да полегне и да се отпусне след преживянато напрежение....Там можеше вече да ги продължи на спокойствие!
И сигурно щеше да ги продължи!Без задръжки!
Виктория Амора





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: karamelita
Категория: Поезия
Прочетен: 633259
Постинги: 442
Коментари: 628
Гласове: 758
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031