Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2016 13:26 - Кой е виновен за създаването на мигрантските лагери у нас
Автор: karamelita Категория: Политика   
Прочетен: 378 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 25.11.2016 13:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Цяла България е притеснена и разтревожена като гледа какво се случва в Харманли,то нямаше как да не се случи като бяха приети 3000 човека на едно място  - та хулигани и какви ли не измети,наркомани,миришещи на умрели мишки от Афганистан и кой знае от къде,които не зачитат България и законите и въобще!Едни келеши на 17 - 18 години да раняват с камъни българската полиция и те да седят със заповед  да  не реагират подобаващо!
Защо се случи това - ами започна от желанието на управляващите да вземат европари на глава за мигрантите.Нарушителите на границите,хванати тук и там не бяха върнати на малки групи  обратно и депортирани ами бяха събрани в бежански лагери и то с хиляди и принудени,въпреки,че казват,че отиват за Германия да останат насила у нас и да чакат за документи и статут на бежанец и то с месеци...Макар,че не са бежанци, а икономически мигранти или войски на Идил,пратени само мъже тук и насочени към Европа!Предният бунт беше пак заради това задържане - те не искат да остават тук и да се интегрират, не държат да вземат български документи,още по- лошо,като ги изгони ,Германия ни ги връща тук,защото са с български паспорти и регистрация! И ето почнаха проблемите - тормозят местните жители и им правят живота невъзможен, закачат жените, дечицата, не могат да ходят на училище, нито българите на работа и да излязат да пазарят в града. Появиха се и болестите,затвориха ги и стана бунт.Как можеше да се избегне това - ами като не ги задържат в лагери в България и като ги депортират още от границата като ги хванат, а не да ги оставят тук в лагери и да ги събирт с хиляди на едно място,че и в София - стана ад и там!В подлеза на Лъвов мост не може да се мине от налягали и свиркащи на жените хора - цигански табун в център на София и зарази може и всичко!
Уловени незаконнопребиваващи -направо вън от държавата,какво ще ги задържат тук и ще им правят лагери и да ги хрантутят!Сърбите как си затвориха границата - постъпиха разумно, а нашите пак от алчност не!Сега ще си сърбат попарата на собствените си действия, но защо да страда и невинният български народ?!Ами защото ги е избрал!Защото е позволил да го излъжат!
И кой е виновен за всичко това,което стана в Харманли и пограничните села?Сега ще се пише герой,че увладял положението ! 24 ранени полицаи,забранено им е да реагират и стоят като мишени на камъните отсреща,бавят се и чакат заповед свише,трепят ги и им се подиграват, гаврят се с българите,размирици, разчуващи се навсякъде и големи проблеми - защо?Срам ме е и съм обидена като българка като гледам как афганистанци в моята Родина издевателстват срещу българската полиция,която стои с вързани ръце! Защото ги прибраха в лагерите? За Европарите?!Ами ясно,че да! Кои - корумпираните хора,които трябва да си ходят,защото застрашават България и българите, сигурността на Родината!Какъв е изводът - ами всеки да си го направи като отива да гласува на изборите!Ако пак не го направи и се полъже - ще настане още по- лошо време и тормоз,така,че да не може да се живее въобще и още по- големи размирици с жертви и още повече болести - така че трябва да им прорабати мозъка на тези избиратели накрая да помислят за себе си и балгарския интерес във всичко това,за  бъдещето на децата си,за спокойния си живот,за това че трябва спокойно мъже и жени да ходят всекидневно на работа...
Отваряйте си очите и си включвайте ума,българи - иначе сте загубени!
Виктория Амора



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: karamelita
Категория: Поезия
Прочетен: 633361
Постинги: 442
Коментари: 628
Гласове: 758
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031