Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2016 18:20 - Правенето на сметки без кръчмаря
Автор: karamelita Категория: Политика   
Прочетен: 522 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 24.11.2016 18:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Кое трябва да е по- важно за един политик - състоянието на държавата и народа или успехът на парламентарните избори?Действията на Премиерът в оставка доказаха,че най- важното за него и подчинените му сподвижници е да спечели изборите и за това се оттегли и подаде оставката си.Това повечето хора го разбраха и на какъв успех на изборите разчита той?Смята да послъже говедата пак както е успявал преди без да си дава сметка,че хората говорят и вече гледат с други очи на него.Започва и привикване в Съда,дали с цел сплашване или настъпва обрат,в който съдиите ,за да си запазят топлите местенца все пак, трябва да осъдят виновните и е добре това да са най- главните извършители на престъпления срещу България и българите или да се напрвят,че вършат нещо правилно...Ама дискредитирал се Министерският съвет... като че ли до сега с действията си не е дискредитиран и вотът показа,че хората не искат повече да бъдат мамени и окраждани,държани в нищета и залъгвани с притворни физиономии и интонации.Присъдата народът я е заявил от много по- рано - посочил е кои са за затвора и ги иска да ги види там!
Кръчмарят си остава винаги народът,колкото и популистко да звучи това - без него няма държdва,няма България,няма и пари.Който забравя за кръчмаря не трябва да пие и да се опива до забрава,защото накрая го чака сметката! Че и при Господ го чака също - няма да мине метър рано или късно! Защо ли - защото на лъжата краката са къси,защото Вселената е изградена на разумни начала и всяко неравновесие предизвиква катаклизъм.Никое управление на самозабравили се диктатори и престъпници не е просъществувало дълго - винаги има край и опит на Човечеството да се справи и да оцелее.Така че - да не се забравя за кръчмаря - неговият глас е глас Божи!Дано Бог най- накрая прати управници на тази държава с ум , чувство за реалност и мярка,че нещата да потръгнат и пази Боже от простаци!
Уморихме се и се разболяхме  от такива вече!Най- лошото - намаляхме като население в България!Тарикатите когато видят зора - бягат,само доблестните се изправят и напрягат сили,за да спрат колата да не падне в пропастта - дай Боже на България доблестни,смели и способни люде да  спрат разрухата и да я спасят!
Виктория Амора



Гласувай:
3



1. barin - В България са повече политици и г...
24.11.2016 06:37
В България са повече политици и гледат да си напълнят джобовете. В развитите страни от Западна Европа са държавници. Разликата е голяма, най-общо казано- следват си държавната политика и няма голямо значение кой е на власт. Тук партиите са много, а са достатъчни 3-5. Поздрави за написаното и още един + към статистиката!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: karamelita
Категория: Поезия
Прочетен: 633464
Постинги: 442
Коментари: 628
Гласове: 758
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031