Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2021 16:55 - Паспортизацията
Автор: karamelita Категория: Поезия   
Прочетен: 12571 Коментари: 7 Гласове:
12

Последна промяна: 06.03.2021 17:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  1.  .Хора,борете се да бъде отменена тази паспортизация на сградите,където живеем.Много хора,повечето нямат пари за паспортизация да платят,камо ли за ремонти!Ще влязат по къщите по време на заразите и ще надписват какво ли не,което не може да платят повечето хора!Целта е да им бъдат отнети домовете,да идат на улицата,млади и стари,с малки и големи деца и много от тях да умрат!Как ще останем толкова хора без покрив,такава невиждана жестокост никога не е била,както и ваксинирането с отровите,след кието ще се разболеят мниго хора и ще умрат,до една година срок,момчета ще станат стерилни!Спрете това безумие!Не гласувайте за ГЕРБ,трябва да се отървем от Борисов на всяка цена!Разберете,чака ни масова смърт и да останем и без къщите си на улицата и на стари години бездомници!Това е нечувана жестокост!Спрете това безумие,моля ви,вразумете се и проумейте колко е опасна за живота ви тази власт!ГЕРБ до сега са излизали с доста безумни решения,които са били отменени когато хората масово реагираха.Така стана и с 3 март,българите масово заплюха ГЕРБ за забраната да се празнува Националният празник на България и освобождението от 500 години турски тормоз и издевателства върху българското население!Накрая го разрешиха като видяха как се възмути цяла България!Нека и тази паспортизация бъде отменена.Който има пари за ремонти,да си прави падпортизация,не да тормизят цялото население на България и да оставят хора без дом и на стари години!Не разрешавайте да ви уморят,борете се!Този тормоз вече е непоносим!Работата е на живот и смърт ако не премахнем Борисов от властта!Той е враг на България!Проумейте го най сетне!Враг на всички!



Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. elizabethborislavova - Възмутителна гавра
06.03.2021 17:03
Поредната възмутителна гавра и грабеж е това.
цитирай
2. schumpov - Другарке, Вие сте голяма боркиня. ...
06.03.2021 17:33
Другарке, Вие сте голяма боркиня. Сигурно родителите Ви са били Активни борци. Колко петилетки се борихте за да построите комунизъма и фалирахте държавата България, но успяхте и създадохте македонска нация. Сега пак призовавате за борба, ще Ви подкрепя ако принудите Корнелия и другите Ви другарки и другаре да върнат на народа откраднатото с приватизацията.
цитирай
3. karamelita - Поредната възмутителна гавра и ...
06.03.2021 18:06
elizabethborislavova написа:
Поредната възмутителна гавра и грабеж е това.

Трябва да спрем това!Не става въпрос за партийна принадлежност,аз съм безпартийна била винаги,става въпрос за започване на американските престъпни решенияза пренареждане на света.Едно от които е хората да останат без домове,сегашните управници,зависими от Сорос и подкупени са решили да намалят и унищижат населението на България,подлагайку го на небивал тормоз,тровене на водите,ваксини,сега посягат и на къщите на хората,с натовско присъствие дразнят и Русия,въпреки,че са наясни калво оръжие имат руснаците,че от него аметиканският генеал припадна като разбра!Става още по зле след идването на педофила старик,пиещ детска

кръв Байдън,поддръжник на Новия световен ред,който Русия в никакъв случай няма да търпи,нито китайците,също и цяла Европа вече се опомня и иска да се спаси от страхотиите,които надвисват над европейците откъм шепа милиардери в Америка.Самите американци не го искат и за това Тексас е на път да се отцепи от Америка и тя да се разпадне.На власт у нас сега са предатели и продажници на Сорос,а целта му е да сее разруха и смърт в България.Нещата са много по дълбоки и сериозни от борби на партии за власт.Става въпрос да оцелеем,да запазим здравето и домовете си,да се отървем от Новия световрн ред,където ще сме жертвения агнец.ГЕРБ трябва да падне от власт и да спре това изтребление на българите,пра се спасим от американската власт тук.Дано спчели изборите друга партия,която да спре прилагането на Новият световен ред у нас!Хора,разберете,стига партиен фанатизъм,разберете,че гледаме смъртта от съвсем близо!ГЕРБ трябва да падне от власт,най вече Борисов!Гласувайте по разум за избавлението ни от Новия световен ред,който е смърт за нас!Ще ни вкарат и във война!Ванга предсказа,че края на злото ще дойде,когато стоплим отношенията си с Русия,не казвам руска власт,а да не ги дразним и заставаме на асмериканска страна!Борисов трябва да иде на съд!Сега тая паспортизация трябва да спре
цитирай
4. karamelita - Моля тъпи и безмиозъчни комента...
06.03.2021 18:23
Моля тъпи и безмозъчни коментарии,на хора със слаб интелект,които не разбират какво сериозно нещо коментирам тук,да не ми се пишат глупости ами малко да си напрегнат овчия мозък да мислятАз не съм другарка,а съм госпожа отдавна и винаги съм била.Боря се и за собствения си дом и живот,защото имам ум да проумея какво искат да направят престъпниците на власт с нас!ГЕРБ трябва да бъде свален от партии,които не са били комбина с него,видяхме ги какво ни докараха!!!Тия да се махат!!!Дано оцелим по свестните и да се спасим!Много трудна задача,но трябва да се отървем от ГЕРБ на всяка цена!
цитирай
5. karamelita - Другарке, Вие сте голяма боркиня. ...
06.03.2021 18:27
schumpov написа:
Другарке, Вие сте голяма боркиня. Сигурно родителите Ви са били Активни борци. Колко петилетки се борихте за да построите комунизъма и фалирахте държавата България, но успяхте и създадохте македонска нация. Сега пак призовавате за борба, ще Ви подкрепя ако принудите Корнелия и другите Ви другарки и другаре да върнат на народа откраднатото с приватизацията.
Не съм ви другарка,има 30 партии да се кандидатират на изборите,за каква Корнелия ми говори
те,,изказването ви е супет тъпо,явно сте безмизъчени не разбрахте за сериозните неща,които коментирам.Ако България загине,ще е от тъпоумни и прости хора,които не загряват нищо !Борисов ясно го каза за жабата,дето щяюа да умре без да усети на бавен огън!Жабата сме българите,които той не обича и целува турското знаме!!!Родителите ми бяха безпартийни оперен артист и аптекарка,интелигентни хора,които с труд и лишения построиха този апартамент да живея на старини,а сега тези мръсници се чудят как да ми тровят живота и тревожат Да се маха ГЕРБ от властта и да остави хората да живеят на спокойствие,не да мрат като мухи и да ги тровят!Вие не разбирате ли какво цели тази паспортизация на сградите ви?Толкова ли сте тъп и безмозъчен?!Няма да се оправим,ще измрем масово от тупоъгълници,които лесно ги лъжат и водят престъпниците във властта за носа!Такива сте вие!Каква македонска нация,македонците в Сърбия не са толкова прости и не искат да се присъединяват към България заради ГЕРБ,не искат Мафията на главата си като много българи,които напуснаха България да се спасят!Предпочитат Сърбия.Не ни искат,не ни харесват управниците и начина на живот!Бългати са,но не искат владт на Борисов на главата си,не щат България!!!Ясно го заявиха!
цитирай
6. morskipesni - Да, ама КОЙ, да се бори, бе блондинче?
06.03.2021 19:04
Циганите ли, дето са 90% в НЕЗАКОННИ къщи, ограбили хората наследници? При това, почти е сигурно че са вече ПОВЕЧЕ от нас! Хранени, гъдилкани от Боко! Гласоподаватели, които не знаят да четат и пишат! ОГРАБВАНЕ, да!- къде и кога Боко и тиквите не са грабили, унижавали БЪЛГАРИТЕ? Борете се- НИТО ЕДИН ГЛАС за Боко, това е борбата! Но пак питам- КОЙ? Не са ли готови българите да гласуват за КАУНА, плешивия- на Боко патеричката? Или за Магаре и Co. , другата патеричка?
цитирай
7. karamelita - Циганите ли, дето са 90% в НЕЗАКОННИ ...
06.03.2021 20:36
morskipesni написа:
Циганите ли, дето са 90% в НЕЗАКОННИ къщи, ограбили хората наследници? При това, почти е сигурно че са вече ПОВЕЧЕ от нас! Хранени, гъдилкани от Боко! Гласоподаватели, които не знаят да четат и пишат! ОГРАБВАНЕ, да!- къде и кога Боко и тиквите не са грабили, унижавали БЪЛГАРИТЕ? Борете се- НИТО ЕДИН ГЛАС за Боко, това е борбата! Но пак питам- КОЙ? Не са ли готови българите да гласуват за КАУНА, плешивия- на Боко патеричката? Или за Магаре и Co. , другата патеричка?
Скъпотията и повишение на цените ,пандемичните ограничения и затваряне,болниците,които не лекуват друго,освен кивид,ваксинациите,от които ще измрат много хора,имунизационни тесъовр за чужбина,сега и паспортизацията засяга и циганите,за порутените пътища да не говорим и те псуват!Да се надяваме накрая да проумеят и да спрат да гласуват за Борисов!Като не разбират,да не гласуват!Факта,че пидкупите зас глас са стигнали до 300 лева при циганите говори,че не да навити са гласуват както префи за Борисов,за това тръгна да търси простите селяни по отдалечени селца,които не знаят,че ще им слижи данък на герана и ще им прави паспортизация на къщите и няма да ги лекуват в болниците въобще!Грешката е,че никойне ги осврълява по въпроса,но у са толкива тъпу,че и животните да им узколят,пак гладуват като овце за Мафията на власт!Простотията ще погуби България и ще убие българите!Най голямото зло за България е простотията!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: karamelita
Категория: Поезия
Прочетен: 632930
Постинги: 442
Коментари: 628
Гласове: 758
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031