Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2022 22:26 - Събитията в Казахстан
Автор: bdenkov Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1158 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Въоръжената съпротива в Казахстан изглежда вече е факт. Заявлението на "Фронта за освобождение на Казахстан" е насочено преди всичко срещу военните, призовава ги да се изправят с тях, за да се противопоставят на войските на Московия и марионетната власт.

Много съобщения сочат, че протестиращите са успели да се доберат до оръжие от преминали на тяхна страна военни, полиция, както и от завладяни складове.

Дали самото видео е фейк, предстои да видим.
 

В мрежата се разпространява Заявление на "Фронта за освобождение на Казахстан":

Войници и офицери, казахстански народе, ние възставаме с оръжие срещу тиранията на властите в Алмати, Актау и други градове.

Днес ние виждаме как президентът Токаев и руските войски потапят народа и протеста в кръв. Разполагането на руски войски в Казахстан в такъв момент разглеждаме като окупация на нашата родина и превръщането на правителството на Токаев в марионетно. За да се изпълни този план престъпни елементи бяха освободени по улиците на Алмати, за да дискредитират протеста.

Войници и офицери, днес от вас зависи независимостта на Казахстан. Президентът Токаев наруши конституцията и всички закони, за да предаде суверенитета на Русия, както стори това Лукашенко в Беларус и както се опита да направи Янукович в Украйна. Само от вашият патриотизъм зависи оцеляването на нашата държава. Елате на страната на революционните сили, заедно ще свалим режима ще възстановим справедливостта и ще окажем решителна въоръжена съпротива на окупаторите. Ние сме въоръжени и сме готови да окажем съпротива на силите на ОДКС. Ние защитаваме суверенитета и териториалната цялост на страната от всяко посегателство. Призоваваме всички да окажат решителен отпор, самостоятелно да организират бойни възстанически групи. Иначе нашата страна (тук не се разбира) ... ще я разделят на части, а прислужниците на режима ще пият кръвта на нашите деца и внуци.

Московия нахлу в съюзната Казахстан, двете са част от Организацията на Договора за Колективна Сигурност (ОДКС), в която са заедно с Армения, Киргизия, Таджикистан, Узбекистан, Азърбайджан и Беларус.
Въобще ОДКС е като Варшавския договор, който нахлу в съюзните тогава държави:
ГДР 1953
Унгария 1956
Чехословакия 1968
Това е то да си съюзник на Московия - подпечатана гаранция, че ще те нападне ако излезеш от орбитата на Кочината.

Почитатели на Путин и Соца, стана ясно защо тежката ракета "Ангара" стана капут и пукяся нейде над Австралия.
Преди изстрелването, както изискват най-новите космически технологии, попът трябва да люсне светена вода на ракетата. В случая роскосмоският поп Антоний се проваля с тази важна процедура, както се вижда в изтеклото видео. Рогозин е наредил да го набият на кол, а майор Гундяев, който по съвместителство е патриарх го е отлъчил от църквата на светите ченгета на Масква.

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bdenkov
Категория: Музика
Прочетен: 358630
Постинги: 591
Коментари: 295
Гласове: 278
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930