Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2016 23:51 - Четенето на порнографска литература
Автор: karamelita Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2006 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 31.10.2016 18:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Днес ми се отвори възможността да прочета същия този разказ, който бях прочела на 19 годишна възраст и силно ме впечатли.Интересно, не зная защо, но никак не ми пукаше и се изненадах от промяната си.
Та историята беше следната - бях първа година студентка , пребивавах в едни наши роднини,които тогава бяха на работа и  се разполагах самостоятелно в луксозния им хол,стараейки се за чета от един учебник , прилежно  приготвяйки се за упражнения.
Роднините ми имаха квартиранти - двама студента медици,аз ги познавах, разменяхме по някоя дума понякога,но ми изглеждаха някак много сериозни и надменни и не се получи приятелство.Както си четях, вратата на хола се разтвори и влезе единият студент,погледна ме, махна учебника от ръката ми и ми сложи в нея някакви напечатани листове.
-Прочети това! - каза някак делово и излезе .
Кой знае каква здравна беседа ще да е,си помислих, но започнах да чета и скоро останах много изненадана...Това беше порнографски разказ с език, с какъвто не бях свикнала въобще на тази възраст и го намирах за срамен и вулгарен.Всъщност зачетох разказа,защото авторът ми беше познат от други сериозни произведения и имаше голям авторитет в очите ми.Разказът беше доста възбуждащ, аз нямах представа,че нещата в него бяха  неистински и пресилени и ги взех като едно невинно дете за чиста истина!Откровено казано,той  ме изкара от равновесие...  Точно бях привършила и гледах пред себе си като замаяна,вратата се отвори и влезе медикът.
-Прочете ли го? - каза.
-Ами да... смотолевих. Тогавd той взе листа от ръцете ми ,наведе се и погладна професионално в очите ми.Типичен поглед на медик!
 -Да - каза той - ефектът е стопроцентов!  -и си излезе.
Аз обаче бях любопитна и отидох да почукам на неговата стая.
-Какъв ефект, не разбрах... - промълвих уплашена,че нещо ми има и съм болна.
Той хвърли един поглед над учебника си и студено заяви :
- При възбуда зениците се разширяват много.
Бях се превърнала в опитно зайче и най- ужасното потънах от срам,че този мъж всичко проумя и видя в очите ми и нямаше никакъв начин да се изметна или да го скрия...Ядосах се и затръшнах яко вратата,след това се тръшнах нацупено на дивана и целия свят ми почерня!Онзи май усети,че нарани достойнството ми и след малко провря ухилената си глава през вратата:
-Извинявай, аз май те разсърдих... и като получи една възглавница, после и обувка към него, си излезе.Как ли правят любов лекарите като не им пука от тия неща въобще и само наблюдават хората какви са им зениците,какви са им зъбите,какви са им пъпките и дали имат разни отклонения от представите им за здраве...
Бях забравила този случай и се сетих сега ,когато прочетох този разказ,оставен в една папка в роднините ми.Бяха минали много години,аз бях срещала вече любовта ,бях изпитала   върховете на сантимента и страстта,познавах мъжете.Но странно, сега прочетох този текст като абсолютен литератор,интересувайки се повече от начина ,по който бе конструиран разказът и изразните средства, а не от емоциите - тях въобще не ги почувствах...
"Променила съм се и аз... " - си помислих, като онзи медик,прочитам за секса  като професионалист,като човек, рязал и аутопсирал много автори до сега.
 Погледнах си зениците - в огледалото ме гледаха едни сериозни студени очи,които бяха с малки зеници!Не подлежах на въздействие,бях се превърнала в студено,разсъдъчно същество...Откровено казно това малко ме уплаши .Взех си чантата, сложих червилото  на устните си, стегнах се и излязох навън.Исках да срещна някой съблазнителен мъж и да изпитам себе си. Дълго ходих,защото такъв, по моя вече изработен вкус , почувстван и познат като усещне или подобен не намерих,накрая седнах в едно кафене.Както си пиех кафето забелязах,че към съседната маса се приближава един колоритен господин,който ми хвърли  загадъчен поглед ,пълен със съдържание и интерес, но се въздържа да каже нещо,седна и извади вестник.Четеше,но аз чувствах как острият му поглед минава над вестника и ме изпива разглеждайки ме.Усетих как жари по кожата на лицето ми.Погледнах го косо и аз - беше хубавец,изглеждаше интелигентен и добре облечен,в устните му имаше нещо насмешливо и закачливо.Искрите прехвърчаха,но аз реших,че нямам време и трябва да отивам на работа,за това платих и станах бързайки. Като завих се сетих нещо,бръкнах в чантата и напипах в дъното огледалцето си. Спрях се и си погледнах зениците...Бяха разширени!
"Е, всичко си ми е наред" - си казах, успокоявайки се. "Просто вече не вярвам на литература.."После тръгнах с уверена стъпка към работата си,замислена  за належащите задачи.
Виктория Амора



Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. katara - :)))))
31.10.2016 13:03
es ist so fantastisch.. hot!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: karamelita
Категория: Поезия
Прочетен: 633401
Постинги: 442
Коментари: 628
Гласове: 758
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031