Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2016 03:02 - Изкуствени мигли - разказ
Автор: karamelita Категория: Тя и той   
Прочетен: 310 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 04.10.2016 14:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Беше краят на прохладен есенен ден.По улиците на големият град фучаха забързани коли към 18 часа на хора,завръщащи се от работа или тръгнали нанякъде бързайки.
Пред малката изложбена зала се бяха събрали вече  много чакащи откриването на художествената изложба хора,пушеха по цигара и разговаряха оживено отвън, а  други влизаха на малки групи или по сами вътре.
Бяха дошли доста приятели на художественото изкуство,тъй като тази вечер щяха да се запознаят с творчеството на няколко известни художника,с които искаха да се видят и да ги поздравят. Сред тях личаха физиономиите на  интелектуалци от града, гости, а и в тълпата се разхождаха няколко дами със супер елегантна, официална външност,дошли там и с желание да демонстрират  собствените си умения да се обличат фрапантно и атрактивно.
Именно една такава млада жена, на около 35 години привлече вниманието на Стефан - един от художниците,присъстващи  тази вечер и той проследяваше всяко нейно движение из дългата зала,със закачени по стената картини с поглед на рис,застанал прав в дъното на залата и държащ в ръка чаша с червено вино.
Дамата беше средна на ръст,но изглеждаше много стройна, качена на много високи  елегантни черни обувки.Роклята и ,състояща се от две части -червена блуза,доста разголена на гърба тип боди,очертаващо малки но съблазнителни гърди   и черна пола от матово лъскав плат,завършваща с дантела,която много по -къса отпред разкриваше почти изцяло   много секси,поддържани от системен фитнес крака със слаби дълги бедра и  приятно заоблени прасци.
Приличаше на манекенка,силно гримирана с обилен тъмен грим на очите,под които фрапираха по една ярко бяла линия - малко нетрадиционен грим, но ефектно поставен около красивите  тъмни очи с големи искуствени мигли.
Косата и беше прибрана във висок тъмен кок,подчертаващ елегантната извивка на дългият врат,завършващ с остро и много дълбоко деколте на гърба,също така оформен добре от фитнеса.
Дали искаше да я рисува...едва ли,той нямаше слабост да рисува хубави женски лица или фигури,беше сюрреалист и често човешките образи в неговите произведения имаха лица,но не и човешки черти - просто контури на лица без нищо вътре.
Като всеки художник беше малко странен , иначе на вид изглеждаше добре - висок, слаб, с много стройни дълги крака,изправена стойка,защото и той обичаше да спортува и това се чувстваше в цялата му осанка - тесен ханш и широки  плътни мъжки рамена,беше и симпатичен,доста разговорлив по някога и усмихнат,качества които му печелеха плюс талантите и много обожателки и то твърде млади за стабилната му 60 годишна възраст и вече посребрени коси.
Жената се приближи до един от познатите му  художници и започна оживен разговор с него.Моментът беше позходящ  и Стефан се отправи набързо натам, заинтригуван от доста богатски облечената персона, обкичена с масивни злата по врата и китката на ръката си,която държеше  предизвикателно вдигната в дланта си една чанта - тип плик,също така доста скъпа на вид...
Стефан се заприказва се с художника, поздра ви  го и поиска да бъде представен на дамата - така просто и лесно  започна тази нова история,която след доста изпити чаши червено и бяло вино и друг алкохол завърши късно вечерта с прегръдка над раменете на  дамата ,за да се крепят да не паднат и отвеждането и до неговия апартамент...
Всъщност той в момента  беше останал без приятелка,отдавна разведен  и с  последна връзка с друга по- млада жена,която  се проточи без да се консумира любовта в изчакване тя да се съгласи на интимност доста дълго време,което ужасно много му беше досадило и мислеше да сложи край.
Гладен беше за женска плът,сексуалността му още силна ,имаше нужда от женски ласки, а не само от празни приказки и приятелска кампания за ходене по опери и театри на жена,която макар и красива и елегантна постоянно мрънкаше ,че има проблеми със здравето,че е преживяла тежък развод и в момента нямаше и работа, а трябваше да отглежда детето си и водеше постоянни разпри за пари с  богатия си  бивш съпруг.
Имаше и друга негова позната,която също си правеше устата само за приятелство, на която той и го отказа доста грубичко с обяснението,че вече му е писнало само от приятелства и иска секс без много изчакване и овъртания,на което тя отговори отрицателно и си отиде.
Тези разглезени жени...всички искащи да им се свалят звездите и да се прави на рицар,да доказва чувства и да очертава перспективи на връзката...просто досада! Той не търсеше това , а прасто секс,здрав и чувствен секс,който му липсваше и беше изнервен от това.
Новата дама се оказа много благосклонна  на тази тема , те много бързо си допаднаха и още от улицата вече разменяха пламенни целувки,загряти от солидното количество алкохол тази вечер.
Всъщност точно такава партньорка му трябваше  и харесваше - лесна,теемпераментна,макар и женена - мъжът и си имаше друга любовница и живееше с нея, а прелестната нова позната беше също така зажадняла за мъжко желание отдавна.
Качиха се до апартамента му до втория етаж,щракна ключа и влязоха.
Жилището му бе добре обзаведено с хубави нови мебели и доста артистичен интериор с много картини по стените и разбира се едно широко,малко небрежно оправено от бързане сутринта за работа легло,на което те с нетърпение се стовариха с кикот и борчкане и не усетиха как за нула време се оказаха в него напълно съблечени...
Да... това беше жена!Отдавна беше мечтал за такава,буйна, страстна,прокарваща съблазнителни милувки по гърба му и с гъвкаво стегнато от спорта тяло,което се извиваше в конвулсиии от страст под напора на упоритата му и силна сексуалност,която я покоряваше и възбуждаше до крайност...
Утолиха страстта си, после тя стана, влезе в банята,  облече се набързо,извади телефона си, повиквайки такси и си тръгна,защото трябвало да се прибере заради детето ,което макар и поотраснала дъщеря все пак щеше да се притеснява от отсъствието и през нощта.
Връзката продължи,Стефан беше щастлив и доволен, имаха си определен един ден от седмицата,когато тя идваше и му даваше страстта си, останалото време се виждаха по кафене или театри,по кросове из природата и после той си беше сам и свободен да работи и рисува с необезпокоявано вдъхновение, щом дойде и го осени .Имаше секс и свобода - какво повече можеше да се иска!Беше щастлив и отивайки на работа бъбреше весело с хората,хвалейки своята нова любовна връзка и красотата на последната си приятелка.
Всичко добре докато един ден се случи нещо неприятно...
Както си готвеше в кухнята жената усети,че нещо става с очите и. Те се замъглиха и не се оправиха от разтриване и плискането с вода.Зрението и изведнъж започна да гасне и за миг сякаш спря.Беше страшно!Отиде до леглото си опипвайки и легна със силно разтуптяно сърце... Господи, какво ставаше с нея?!След няколко минути зрението и започна да се прояснява и сякаш всичко мина, но случилото толкова много я уплаши,че тя веднага реши да отиде на лекар.
Нещата се оказаха сериозни - употребата на изкуствени ириси и натоварването във фитнеса беше увредило очите и я грозеше страшна опасност. Трябваше да започне незабавно сериозно лечение,за да не ослепее.
На следващия ден се срещна с приятеля си и легнала след благодатния секс на рамото му, сподели случилото се с нея.Стефан доста се поразтревожи и  изрази съчувствие,но остана смръщен и  замислен дълго след нейното заминаване.
На другия ден след подхвърлянията и закачките на колегите си за прекараната чувствена нощ,която му личеше - под очите му имаше дълбоки сенки, отговори сухо и остро:"Ще я разкарвам тази!"
Хората бяха изумени,как така,та до вчера беше във възторг от нея...на което разказа,че започвала да окьоровява, а той нямало на излиза със сляпа жена, де... в обществото!Всички бяха потресени - нещастното момиче,било му е близко само докато всичко и е наред... а приятелството,а любовта?! Бяха се изпарили.Просто красивата кукла с дълги мигли се оказала дефектна и трябвало да се хвърли на буклука, за да се намери друга - здрава и годна за потребностите на мъжа - творец!Не можело сляпа Муза!И така свърши...
Отново изложби, отново лица, отново запознанство с  друга жена,която обаче беше научила отстрани клюките и пак му предлагаше само приятелство ,защото не вярваше в неговите чувства и уважение,пък и знаеше,че няма да има перспектива.На всичкото отгоре,повлияна от красотата на предната манекенка си купи същите дълги мигли и си смени очите на сини,на което той отсече:"Махни ги тия работи от очите си!Обичам натурална красота!"
Това много я скандализира и си отиде, прогонена от прекалената му грубост,изнервеност и нетърпеливост.
И какво стана после ли?Пак светски събития и един строен хубав мъж, обграден с много хора, оглеждащ салона с търсещ  и очакващ поглед...но вече поостарял и може би търсенето му  беше вече поза -  всъщност хората вече не го интересуваха толкова...Пиеше си виното и не искаше зад широката му усмивка да личи,че беше недоволен от живота ,а всички му вярваха...дори и тия,които знаеха неговите истории ...
Виктория Амора




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: karamelita
Категория: Поезия
Прочетен: 640871
Постинги: 442
Коментари: 628
Гласове: 758
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930