Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2016 11:40 - Как се отвиква от недостижим любовник
Автор: karamelita Категория: Тя и той   
Прочетен: 467 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.05.2016 03:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 От  недостижим любовник се отвиква постепенно - както от наркотика ,с намаляване на дозата виждания.Ако е изведнъж,може да получиш инфаркт.
Просто да искаш да виждаш този човек ти се е превърнало в навик,с който е трудно ще е справиш...
По принцип любовта е едно внушение - самовнушаваш си,че този човек е единствен за теб на света, а въобще не е така...Не започвай с личните комплекси,напратив, кажи си" при мен всичко е наред", а не не съм хубава или интересна или богата.
Почни с мисълта,че той вече доста поостаря или бързо ще остарее и пропадна,напълни се с болести от хойкане с много други и е направо опасен,че е безразсъден,че гони само пари и не е годен на никакви чувства,че не цени хората, а само ги използва.Плюс това си кажи,като стане по- възрастен ще започне да се снишава и ще стане съвсем дребен и куц или че си живееш доста добре на свобода, купуваш си дрешки,ходиш си където ти се иска, а ако се хванеш с него това ще ти бъде отнето - ще ти искат парите в къщи!Ще те спукват от работа и шетане!
После кажи,че работата му не ти допада,би искала да е по- свободен и че друг би ти обърнал внимание повече и би ти дал щастието.После се представи живота с един човек, който няма чувства към теб - това е ужасно много страдание и разболяване - нещо крайно неприятно и непривлекателно.
Остави амбициите да покоряваш,не си струват такива амбиции,покорявай неща достъпни и полезни за живота си.Мъжете  вече постигнати ,после бързо омръзват.Спомни си опита с други и кажи" и той е като тях".
Кажи си - всъщност аз този не го обичам, това е само желание за секс,липса на някой,който  да ме възбужда и съм се фокусирала само върху този,защото съм самотна в момента, а това може да се прояви и към друг ако се фокусирам към него.Появява се само като сексуален глад и желание за нежност и търси обект, този случайно е попаднал на мушката, но не е  който трябва.Представи си,че въобще не е романтичен, а вулгарен тип,който те използва само за да задоволи секса си и не му пука иначе за теб и личността ти.
И така - борбата с освобождаване на веригите на зависимостта продължава,докато срещнеш друг,който да ти прикове погледа.Дано той пък да излезе поддатлив на желанията ти и реката на чувства  влезат правилно в коритото си. Дано!
Животът всъщност е твърде дълъг за някои хора и има време много за любови.
Ако си поостарял, това не е проблем ,свикни със старостта си - тя може да трае и 40 години и повече!Това не означава,че трябва да спреш да живееш и чувстваш,ако е така ,е просто убийствено - толкова години!А и свикни с мисълта,че за толкова години едва ли ще обичаш и харесваш само един човек - ако някой го твърди, то лъже поради някои съображения - брак или желание за стабилен живот без сътресения,за сигурен човек и приятел до себе си и за старостта...Не си представяй съвместен живот и планове с този човек,възприемай го като само тук и сега.Нещо,което може да бъде мимолетно.
Та ...бори се и с любовта ако ти вреди и не върви както трябва - търси спасение.Просто се огледай наоколо по- добре - животът иначе е хубав и интересен,не отвръщай очи от всичко това заради един само мъж!
Виктория Амора



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: karamelita
Категория: Поезия
Прочетен: 633244
Постинги: 442
Коментари: 628
Гласове: 758
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031