Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2016 13:41 - Вълкът надяна пак овча кожа
Автор: karamelita Категория: Политика   
Прочетен: 1581 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 10.11.2016 13:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Българските продажници и блюдолизци,като видяха,че в световната политика настъпва обрат и ще бъдат подгонени соросоидите,надянаха овчата кожа,започнаха да се каят,че били сбъркали...Да гледат със страдалчески физиономии,ха дано българският народ ги съжали и пак да се полъже,че всичко щяли да поправят изведнъж,че ще приемат изискванията на народа,че не са били разбрани,нещастниците те,които потрошиха толкова милиарди заеми,харчейки с пълни шепи и наливайки от пусто в празно на некадърните си и залязващи бизнеси..."Преклонена галава сабя не я сече" - вълци наметнаха овчите кожи и забляха като агънца и смирени козици само и само да не дадат оставката си и да си останат още на власт!И така до кога като сме стигнали вече до дъното и не сме никак за мегаломански амбиции на забогатели селяни,сравняващи се и гонещи авоарите на богаташите от арабския свят. Да, те имат петрол, но нашите ще си го изкарат от гърба на бедните българи и ще им изстискат силиците и здравето до последно,а българите намалявт, избягаха,България е на косъм да изчезне,вкарват и мюсюлмани и диви араби да ги заселва тук,неработещи и мързеливи,изнасилвачи и престъпници... и кои хора,които имат все още здрав разсъдък ще търпят и ще гледат това без да реагират и да се мобилизират за собственото си спасение и това на децата си?!Онези,които хвърлят на крадците и мошенниците спестените си с години кървав труд пари през балкона право в ръцете?!Обезумелите,простите, пияните,дрогираните?Опомни се народе,спри се и се бори да се опазиш - вълкът си е вълк и под овча кожа,не може да имаш доверие на човек,който вече многократно те е излъгал,гледайки те в очите! Тези хора имат деформирана психика и мислене,имат си краденето в кръвта - при анализ се открива това,не могат да се променят, а само лицемерно да лъжат отново и отново докато има глупаци да им вярват!...
виктория Амора



Гласувай:
10



1. missana - Много вярна констатация!
10.11.2016 14:28
Поздравление за написаното. Който има очи, нека да прочете. Защото такава е печалната истина. На България е необходим Пиночет. Ако такъв не се намира в страната, трябва да бъде спешно внесен отвън. Както навремето внесоха Фердинанд, а после привикаха и внука му. Бог да ни пази от червените термити и техните потомци. Изядоха в тази страна дори и пясъка и го повръщат във вили с Неронов блясък. Няма ли кой бе?????????!!!!!!!!!!!!!
цитирай
2. kuschel - Браво! Впечатлен съм! Обичам да се ...
11.11.2016 07:57
Браво! Впечатлен съм! Обичам да се мисли, когато се говори.
цитирай
3. karamelita - Не ни трябва Пиночет, а хора с мозък и ...
11.11.2016 11:22
Не ни трябва Пиночет, а хора с мозък и култура, да въртят бизнес и да дават европейски заплати и пенсии на българите,без това с тази некадърност и крадене отиваме към сигурна гибел.Да не забравяме,че повечето забогатели у нас са крадци и мошенници и ако властта зависи от тях,ако е като тях - отиваме към пълен провал, просто защото народът измира и изчезва.Никой не иска да живее в България при тия условия на заплащане и да има комплекси от европейците,пък се наричаме такива.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: karamelita
Категория: Поезия
Прочетен: 639351
Постинги: 442
Коментари: 628
Гласове: 758
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930