Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2018 12:32 - Липсвате ми,поети!...
Автор: karamelita Категория: Поезия   
Прочетен: 3357 Коментари: 34 Гласове:
-2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Къде сте wonder,missana,didge,tantri?...Четири интересни стила на талантливи хора...изчезнаха,исках да ги чета!Колко поета останаха?!Много малко,това е лошо,много лошо.Позволиха на злото да ги погълне и прогони,нежни и уязвими души на истински таланти!Върнете се,бе хора и пишете пак за своите читатели,на които сте любими!Пък кучетата нека си лаят,за това са кучета,а не нещо друго...
Карамелита



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - Жалко е че, в действителност няма поети. Такъв стана и животът
30.06.2018 12:48
Вълча проза и единични "поетични" търсения, по-скоро нелепи експерименти. Талант на хоризонта не се вижда...
цитирай
2. karamelita - Не може да се каже, че няма, има до...
30.06.2018 14:24
Не може да се каже,че няма,има добри,но в блога поетите прогресивно намаляват.Това за мен не е добре.Трябва да има разнообразие,различни идеи ,емоции,фантазия и има способни хора,но се обезкуражават да творят,загубват вдъхновение заради злобари и завистници.В Рицарските времена поезията се е насърчавала като духовно ниво и всеки рицар е пишел стихове за любимата си.Добре,че славеите не се убиваха заради конкуренция или от некадърниците,иначе нямаше да чуем птичи глас и щеше да стане като мъртвило!Животът е по интетесен с творящите хора,по шарен и разнообразен.Живот на хора с душа.А пък всеки да чете според вкуса си,без да пречи на другите.Така е редно!Творчеството е опит за духовен живот,трябва да се надърчават опитите.Ужасен е живот,пълен с бездуховност,еднообразие и нищета...и плахият опит е полезен!
цитирай
3. predatorkapredatorka - ти си лицемер в кръвта си,а не Творец..
30.06.2018 15:57
пък Уондър е Космически Манипулатор,8 степен..
и ти, липсва ,а ?
бабке, не ме пипай пак, ще те разбивам всеки ден и час..
цитирай
4. karamelita - Уондър е актриса, показала се е б...
30.06.2018 16:27
Уондър е актриса,показала се е блестящо в много роли и образи,аз не зная дали не лъжеш,че имала толкова имена и не ме интересува,аз търся да чета Уондър,защото е талантлива поетеса и ме обогатява,не ми звучи като баба въобще и не ме интересува възрастта и ,а какво пише!Наистина ми липсва и искам да я чета и да се уча от нейното майсторство и мъдрост!Откъде накъде ти ще диктуваш на хората?!Ами като не ти харесва не я чети,нито чети пък мен!Чета всички поети тук,за това съм дошла,а не да ми ги гониш заради егоизма си и някакви други цели!Престани !Престани да се ровиш като как Сийка в личния живот на хоратаГледай си твоя живот!Ама то безобразие на н та!Колко хора се оплакаха от теб,толкова ли нямаш грам чувство да се запреш!Дебнеш писателите като копой!Какво искаш,любовници,ами направи си рубрика за любовници и вилней там все на първа позиция,остави поетите на мира!Играй гейша там д а ходят мъжете,дори се прави на млада,не ме интересува и няма да стъпя там!Въобще съм на мнение ,че трябва първа страница да отпадне,да е по профили и всеки да чете в отделната рубрика.Най големите злини на хората тук идват от тази първа страница,да я махат!
цитирай
5. predatorkapredatorka - а бе Уста голяма казах ти, не ме обиждай, ше ревеш наЯВе, коя съм аз..
30.06.2018 16:45
Първа НЕ е важна, ОК, съгласна съм..
а тогава, запитай вондерката,защо всеки ден, вече 11г
тя се друса безбожно,Тя е Помпаджийка долната лъжкиня..
и заема по 3 Поста, не един..ясно ли ти стана?
и, теб друса, от къв зор?..не си интересна на читателите, вижда се с просто око.
има много сайтове за пОезия, айде ,чупка..като мн.ти липсва мъдрост..
ама, лицемерки, безобразно упорити и лъжливи..
цитирай
6. go4eto - И аз съм поет.
30.06.2018 16:48
Искаш ли да се гледаме по скайпа и да...рецитираме стихове?
цитирай
7. troinna - недей..кри коментара..
30.06.2018 16:54
ще напиша Пост довечера,а мен ме четат..няма майтап..
цитирай
8. radostinalassa - Уондър ме харесваше като пост, никога не ругаеше, което е идеално.
30.06.2018 17:44
Може би са на море, да се надяваме.
цитирай
9. karamelita - Престани да преписваш собственитв ...
30.06.2018 18:05
Престани troina да преписваш собственитв си недостатъци на хората!Ти лъжеш и мамиш,че Уондър имала 99 профила и Зеленика я изкара,че е Уондър,а не е!Сега разправяш,че имала 3 профила,кое е вярното?!Само манипулираш публиката против авторите заради първа страница.Ти караш Гого да пипа личните данни на хората и това казах е престъпно!Аз много пъти съм била на първа с творчество и ти веднага на лични се нахвърляш с обиди!Заради първа разправяш на хората,че били баби,че били пушурковци,че какви ли не обиди!Гониш свестни автори!Ако се махнеш от този блог съм сигурна,че те ще се върнат и блогът ще процъфти!!!Ти рушиш блога от егоизъм и злоба!!Наистина нямаш страх от Бог,но един ден ще видиш как ще си наказана,не може твоето зло над хората да не получи възмездие!Ти няма да ми казваш аз в кой сайт искам да бъда,откъде на къде!!!Твоето място не е тук!А колко съм мъдра и умна,не си взела изпити пред толкова професори колкото аз съм взела,на празнинприказки и на обиди е лесноНе си ти критерият,който може да ме оцени,твърде си ниско от мен!Дори ниЗко!Аз съм чивек на справедливостта и за това се обявявам срещу теб!Ти си едно зли,което е излишно тук!!!Най голямата лъжкиня и манипулаторка,занимаваш се с мошенничества и престъпна дрчейност !Никой няма да каже,че това е лъжа,защото всеки знае що за стока си!Относно дето казваш,че съм ти завиждала за Гого,не ме познаваш,той никак не е мой тип!Ти не си сънувала мъжката красота,с коята съм била и съм се радвала на любов,ходиш все с грозни мъже и мислиш,че си разбрала нещо от любовни преживявания...просто си смешна и жалка...Вече не ценяла любовта...ами как ще цениш като ходиш с грозни и не те възбуждат и ги зацепваш !Учи се от кака си Дима,търси красавец за любов и стига гони само сметки и използвачество!Ако преживееш любов,ще напишеш истински стихове,а не само халтури и злоба срещу хората!Не е важна бройката мъже ами качеството!Свали един Ален Делон,че да се фукаш с основание!!!Аде свали един красавец,че да ти кажа браво!Сваля грозни!
цитирай
10. karamelita - ще напиша Пост довечера, а мен ме ...
30.06.2018 21:05
troinna написа:
ще напиша Пост довечера,а мен ме четат..няма майтап..

И мен доста хора ме прочетоха...
цитирай
11. karamelita - Искаш ли да се гледаме по скайпа и да. ...
30.06.2018 21:06
go4eto написа:
Искаш ли да се гледаме по скайпа и да...рецитираме стихове?

Не си падам по такива неща,а и нямам скайп.Пиша тук,който иска да чете.
цитирай
12. karamelita - Може би са на море, да се надяваме. ...
30.06.2018 21:08
radostinalassa написа:
Може би са на море, да се надяваме.

Дано да са на море,а не да са си отишли обидени,ама то пълно безобразие да се гонят поетите от блога!Напраеило ми е впечатление,че уондър говори много интелигентно и културно и никак не и отват такива груби обиди на жената...Не знам,но тук говорим с много уважение и почитание с артистите,просто съм ужасена от едно такова отношение към нея,а и към много други интелигентни хора тук!Да и се подиграват с възрастта,пълно безобразие!Това е личност,автор при това известен!Голяма простащина!За себе си аз също съм възмутена от такава простащина и грубост!Чета Лекспарси как го натичат,той е интелигентен човек и Кушел също...просто нетърпимо безобразие и простащина!Росиела също,Мисана,доцент по математика и автор,какви обиди по негов адрес и гаври!Как може такова нещо да се търпи?!Някаква си простакеса да вилнее безпрепятствено и да гони хората!!!Че да се интересува и от личните им данни...ужас!
цитирай
13. rosiela - Дела е на почивка, сигурно,
01.07.2018 00:19
Мисана и той, но ми каза 10 дни, а минаха доста повече. Вероятно е решил да си почине от боклуците тук.
цитирай
14. planinitenabulgaria - В блога се появиха много нови таланти: Елиана, Предаторка, Тройна. Има и други.
01.07.2018 04:54
Интересът към тях е голям и расте с всяка минута, защото първата освен крсива е и много изключителна, обладана е и от голям талант. Втората не е красива като нея, но е много уникална. Талантът й не е голям, но е обладавана два пъти от него. Третата е в разплодна възраст, тя е много стопроцентова. Тя чрез ника си тя издремонстирва колко пъти е била обладавана от таланти. И трите са носачки на новото, прогресивното, те са предложители на стоката, която се търси сега.
Кагато си отива едно поколение, напр. духовно, с него си отиват и кумирите му, и те носители на духовност. Когато се появи ново поколение, напр. опростачено, кумирите му трябва да са като него.
Иначе то ще ги отхърли като чуждо тяло...
цитирай
15. stihh - Но пък аз съм тук. Елица
01.07.2018 08:22
Но пък аз съм тук.
Елица
цитирай
16. rosiela - Ама ме развесели, не е истина...
01.07.2018 08:49
planinitenabulgaria написа:
Интересът към тях е голям и расте с всяка минута, защото първата освен крсива е и много изключителна, обладана е и от голям талант. Втората не е красива като нея, но е много уникална. Талантът й не е голям, но е обладавана два пъти от него. Третата е в разплодна възраст, тя е много стопроцентова. Тя чрез ника си тя издремонстирва колко пъти е била обладавана от таланти. И трите са носачки на новото, прогресивното, те са предложители на стоката, която се търси сега.
Кагато си отива едно поколение, напр. духовно, с него си отиват и кумирите му, и те носители на духовност. Когато се появи ново поколение, напр. опростачено, кумирите му трябва да са като него.
Иначе то ще ги отхърли като чуждо тяло...

цитирай
17. karamelita - Всеки за всичко, което върши един ...
01.07.2018 09:06
Всеки за всичко,което върши един ден ще отговаря пред Господ и да си чака последствията.Всичко се вижда,всяка дума,всяка обида и всяко престъпление!Добре е хората да не се самозабравят...И пак подчертавам,кражбата на лични данни е престъпление.Дошла съм тук да пиша творчество,не може хакери да ми ровят в компютъра,да предоставят информации на злонамерени хора,това също го вижда Господ!И ще накаже!Да не кажете,че не съм предупредила добронамерено предварително!
цитирай
18. blagovestie - Ще се върнат.
01.07.2018 09:26
Лято е, всичко те тласка да си навън, на въздух, на природа. В блога се изля помия. Но ще се върнат, Карамелита. А тук има хора, които ги чакат. Каква по-добра мотивация!
цитирай
19. karamelita - Интересът към тях е голям и расте с ...
01.07.2018 09:43
rosiela написа:
planinitenabulgaria написа:
Интересът към тях е голям и расте с всяка минута, защото първата освен крсива е и много изключителна, обладана е и от голям талант. Втората не е красива като нея, но е много уникална. Талантът й не е голям, но е обладавана два пъти от него. Третата е в разплодна възраст, тя е много стопроцентова. Тя чрез ника си тя издремонстирва колко пъти е била обладавана от таланти. И трите са носачки на новото, прогресивното, те са предложители на стоката, която се търси сега.
Кагато си отива едно поколение, напр. духовно, с него си отиват и кумирите му, и те носители на духовност. Когато се появи ново поколение, напр. опростачено, кумирите му трябва да са като него.
Иначе то ще ги отхърли като чуждо тяло...


Da ne bi niakoi da gi uvagava!4etat gi ot klukarski interes i ne gi imat za nichto,ne moge bokluci da se ceniat nito uvagavat...
цитирай
20. karamelita - Лято е, всичко те тласка да си навън, ...
01.07.2018 09:48
blagovestie написа:
Лято е, всичко те тласка да си навън, на въздух, на природа. В блога се изля помия. Но ще се върнат, Карамелита. А тук има хора, които ги чакат. Каква по-добра мотивация!

Da,ei sled malko chte izliaza s decata i baba im,vesela kompaniia sme 10 4oveka s na golemite deca gadgetata.. triabva i da se pazari.. semeistvo s godinite stava vse po goliamo...blog naistina ne e nechto tolkova vagno v givota mi.. edno razvle4enie,to tuka palno s nenormalni idioti,merci!
цитирай
21. karamelita - Samo edno iskam da pribavia, nito ...
01.07.2018 12:18
Samo edno iskam da pribavia,nito edin,koito mi e pravil mrasno,unigil me e ili obidil ne e minal metar da ne si polu4i koeto zaslugava ot sadbata - ima koi da vidi vsi4ko i da go preceni pravilno koe e istinata i koe e laga,ima sila,koiato ne obi4a da se gavriat s men i reagira sled vreme .Koi e umen i koi ne.. chte mu stane iasno liceto na Bog izlizat vsi4ki skriti pokriti nechta naiiave.. samite hora gi prihvachta i se izdavat sami,tova ne e prosto taka..,pravete mi dobro,ne zlo i ne govorete glupoisti za men,zachtoto chte razsardite nikoi vagen ...Vsiaka duma si ima posle cena!Predupredeni ste,da ne re4ete,4e ne sam kazala predvaritelno.. seriozni samneniia,za tova,koeto napisah i ne iskam to da prodalgi!Kazah kakvo sledva.. ne si skubete kosite posle!
цитирай
22. karamelita - Искам да отговоря на geridi, не знам ...
01.07.2018 14:25
Искам да отговоря на geridi,не знам защо,но коментите и не могат да се прехвърлят.Да пишеш е дарба както музикалността и рисуването и актьорството,поетите имат специфична дарба.Който е добре психически пише смислено и с идея,който не ,си личи...Относно моя живот- всичко ми е ок,няма провали.Взела съм три образования,работила съм хубави работи на бюро и в кабинети,ожених се за красавец,после се разведох,защото харесвам свободата и и не обичам ограниченията,дадох на сина ми висше образование,ожених го,успя да пробие в чужбина има 4 деца и е добре,аз изгледах старите си родители до края,умряха,пенсионирах се и сега съм свободна да си живея както искам,децата ми гостуват ,аз им ходя,имам си жилище в град и интелигентни приятели.Кое не ми е наред?!Е,не съм богата,но се справям,от работа в училище съм наконтена с модерни и хубави тоалети винаги,всяка седмица ходя на културни мероприятия,не слушам чалги,а опери,Гого да чуе,дето не е стъпвал там...Ходя си в София,Пловдив и на морето всяка година и горе долу съм здрава,кръвното ми се вдига от простаци и вече ще ги избягвам .Пиша разни работи тук,за да си оросявам и упражнявам мозъка,къщата ми е ошетана и наредена,не работя,защото вече имам право на почивка ,да си пазя здравето и да не се натoварвам повече,ходя и сред природа.Кое не ми е наред?!Всичко ми е ок!.Живея както си искам и правя както си искам,в момента си гледам децата.Пиша стихове ,защото имам дарба,карам се с простаците,защото ме оскърбяват и ми пречат,това е,за който не ме познава,уважавана съм в града,където живeя и съм от уважаbано и свястно интелигентно семейство на баша известен артист и певец,също писател и майка аптекарка,градски хора сме,не си падаме по селски живот.Мисля,че животът ми е нормален и успешен .Имам си и муза за стимул,млад красавец за съзерцание без ангажименти,какво ми е лошото на живота?Живея разумно и порядъчно,не пия и не пуша.!Свястна съм и за това простаците,селяндурите и покварените ме мразят и се опитват да ме петнят,но се излагат
цитирай
23. karamelita - :D на мен като ми примъчнее, че някой ...
01.07.2018 16:17
geridi написа:
:D на мен като ми примъчнее, че някой не пишел... бе все така налудно се сещам за расисткото черно фередже и калугерите....ама... мълчи сръце. За поезия лелея.

Много си ми странна да лелееш за грозно черно робство при възможност за хубав и красив живот,където си нещо!На мен ми е неприятноче талантливи хора ги изгониха простаците и некадърниците от блога и убихажвфъхновението.Напълниха го с кал,а как поети с нежни души да се чувстват сред калиша и смрад,сред груби каруцарски думи и изрази.Не се чувстват в истински интелигентна и културна среда и си отиват...за тива писах горното,защото ми е неприятен този факт...
цитирай
24. karamelita - Ами всеки преди да стане зрял е бил ...
01.07.2018 17:27
Ами всеки преди да стане зрял е бил преди незрял,плюс това по старото поколение е много различно,живяло в друго време и друг морал,за това трудно могат да се разберат помежду.Остава културата на общуване,където младите уважават старите и обратно.А пък това лелки,баби и чички ми звучи доста просташко.По принцип младите са глупавички,полъгват се лесно от злонамерени люде и е хубаво все пак да слушат хората с повече опит относно живота,който не е никак лесен...В крайна сметка с годините повечето деца заприличват на родителите си,то си е и ген...
цитирай
25. karamelita - Не си ме разбрала правилно. Във в...
01.07.2018 17:54
geridi написа:
Не си ме разбрала правилно. Във всички случаи... :D Оставете си със здраве и се любувайте на зрелостта си, драги лелки, чички, госпожи и господа. :)))

Отговорих на другото ви в следващия постинг.
цитирай
26. planinitenabulgaria - Не сте съвсем точна по тоншение на оказвано уважение, г/жо Карамелита!
02.07.2018 22:11
karamelita написа:
rosiela написа:
planinitenabulgaria написа:
Интересът към тях е голям и расте с всяка минута, защото първата освен крсива е и много изключителна, обладана е и от голям талант. Втората не е красива като нея, но е много уникална. Талантът й не е голям, но е обладавана два пъти от него. Третата е в разплодна възраст, тя е много стопроцентова. Тя чрез ника си тя издремонстирва колко пъти е била обладавана от таланти. И трите са носачки на новото, прогресивното, те са предложители на стоката, която се търси сега.
Кагато си отива едно поколение, напр. духовно, с него си отиват и кумирите му, и те носители на духовност. Когато се появи ново поколение, напр. опростачено, кумирите му трябва да са като него.
Иначе то ще ги отхърли като чуждо тяло...


Da ne bi niakoi da gi uvagava!4etat gi ot klukarski interes i ne gi imat za nichto,ne moge bokluci da se ceniat nito uvagavat...


Една от трите дами, които цитирах като най-пръви на първа страница е била на купон с Крумбелосвет, най-красивят блогър след Венцивалери. В фейсбука си този красавец пише, че участнаците в празненството са я уважили три пъти. Пожелавам й достигане на най-сияйните върхове на изкуството и да стане носач на някакъв приз за съвременно изкуство, каквото тя може..
А за Вас имам една информация:
Ако заложите за търсене на Гугъл моя блог и след него композитор или различни произведения, ще излезе много интересна информация, която съм предназначил за музиканти. Пример:
<planinitenabulgaria.blog Йоханес Брамс>
Блогът ми се изписва на латиница с малки букви, композиторът - на кирилица.Специално за да напиша през 2006 г. за Шостакович по случай 100 годишнината му преди това се трудих 3 години.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: karamelita
Категория: Поезия
Прочетен: 633334
Постинги: 442
Коментари: 628
Гласове: 758
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031