Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2018 20:19 - ОБРЕЧЕНИ НА ИСТИНАТА
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 1472 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 16.10.2018 21:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     Обречени на Истината В памет на Виктория Маринова
  • октомври 10, 2018
  • Биволъ
image

Ние сме се обрекли на Истината. Стоим зад всяка своя дума и публикация. За съжаление, Истината е, че България е тежко болна от корупция и е зависима от Мафията държава. Че е необратимо на последно място по Свобода на словото, но първа по корупция в Европа. Че Съдебната система и МВР обслужват сенчести и олигархични интереси.

Истината е, че Виктория Маринова започна разследващо предаване, посветено на гранд корупционния скандал #GPGrup. Че следващото щеше да бъде посветено на влака-убиец от Хитрино и истинските му собственици, което отново беше разкрито от Биволъ, но цензурирано от останалите медии. Истината е, че получихме точна информация, че сме станали потенциални мишени на покушение заради разследването срещу ДжиПи още преди месец. Че МВР арестува екипа, който изпратихме да събере доказателства на терен за колосални престъпления с еврофондове и корупционна схема. Истината е, че МВР лъга много активно след този арест, опитвайки се да изопачи случая с недопустими манипулации. Истината е, че Виктория беше брутално убита с много мъчителна и болезнена смърт, а още преди всякаква достоверна информация бе заявено по презумпция, че убийството няма никаква връзка с работата й. Че цялата „свинска“ и държавна пропаганда бяха завъртени на пълни обороти да програмират мотивите за убийството и да маргинализират жертвата и престъплението, изтъквайки единствено сексуални мотиви. Истината е, че никъде не си позволихме да твърдим определена версия, а само голите факти и това, че настояваме за независимо разследване.

Защото не вярваме на родните отговорни институции, които са се дискредитирали трайно пред обществеността и това е социологически траен процес. Истината е, че тази трагедия заостри в глобален мащаб вниманието на това, което се случва в България и това внимание се оказа страшно неудобно на всички крепители на мафиотската система и статуквото. Истината е, че тия хора разбраха, че не са неуязвими и няма да останат незабелязани в безобразията си, че демократичната световна общност НЕ ИЗПОВЯДВА тяхната ценностна система, а тази на истинската демокрация и законност. Неща които са двигателят на човешката цивилизация.

Нека да е светла паметта на Виктория! Скърбим с близките й и детенцето, което остана без майчица image

Биволъ, 18 ч., 10.10.2018 г., Фейсбук стена

https://www.facebook.com/bivolnews/ 

 

 

Последният коментар на Виктория Маринова в ефира на TVN.bg, „Детектор“ 30/09/2018

„Картината на разследващата журналистика в България е доста противоречива. От една страна – силен правителствен и корпоративен натиск върху собствениците на медиите и върху самите медии. Все повече забранени теми. Систематично отстраняване на разследващи журналисти. И от друга страна – безспорни успехи на разследвания през последните години. Голяма част от които са публикувани и на сайта Bivol.bg Екипът ни се ангажира и в бъдеще да дава трибуна на журналистически проучвания. Както и да извършва свои такива, касаещи в изключителна степен обществения интерес. Защото, това е „Детектор“. Предаването, което отчита лъжата. И дава предимство на истината.“

 

 image

 




Гласувай:
6



1. planinitenabulgaria - Истината за успението на Виктория се изясни:
16.10.2018 22:39
Тя е щяла да засегне интересите на Боко и Цецо и е последвара проработка:
Боко е планирал убийството, а Цецо го е извършил. След това фащат един циганин, вземат му сперма и нека сега той докаже, че не е така. По същия начин Мая Монолова фана Бойко в Костинброд да попълва бюленитините, а Цецо да ги турга в двойното дъно на автобуси. И до днес разправят,туй е уйдурма. Но народът знае истината.
цитирай
2. olivie - не си прав
17.10.2018 12:52
planinitenabulgaria написа:
Тя е щяла да засегне интересите на Боко и Цецо и е последвара проработка:
Боко е планирал убийството, а Цецо го е извършил. След това фащат един циганин, вземат му сперма и нека сега той докаже, че не е така. По същия начин Мая Монолова фана Бойко в Костинброд да попълва бюленитините, а Цецо да ги турга в двойното дъно на автобуси. И до днес разправят,туй е уйдурма. Но народът знае истината.

Цецо каза, ЕК потвърди, че журналист е само онзи, който е завършил журналистика. Всички останали "рзследващи журналисти" са просто терористи на законовия ред на ГЕРБ и чернещи България в западните медии.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4073003
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031