Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2016 00:17 - Планирането в живота на хората
Автор: karamelita Категория: Лични дневници   
Прочетен: 138 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.05.2016 00:44


 Много хора обичат да планират живота си и често избягват действия,които биха провалили плановете им.Повечето от тях мислят нещата в дългосрочен план без да си дават сметка колко дълъг ще бъде живота им и отлагат неща за по- късно.Дори могата да се откажат от емоционална връзка,защото са решили,че възрастта им не е подходяща.Ето тука една интересна история.
В работното място на една позната се появил един много красив млад мъж,който за нула време омаял всичките колежки там .Бил току- що завършил института си .Приятелката ми също го харесвала, но тъй като била по- голяма от него си таяла и не му казвала за чувствата си.Странно обаче, този младеж завъртял връзка с друга по- голяма колежка и тя се развихрила до такава степен,че мъжа и едва ли не го застрелял, разбирайки за  изневярата.
Историята не спира до тук. В този млад мъж се влюбила една много отракана доста по- възрастна дама,той и на нея не отказал,но двете с първата така се сгащили,че щели да си издерат очите един ден...Започнала яростна битка за владеене на мъжа и хиляди номера,които до такава степен  му подействали на психиката,че той откчил.
Един ден втората дама го издебнала на разходката му из гората и му се нахвърлила в знойна страст,но той я отблъснал грубо,тя паднала и починала на място от удара.Положението на младежа станало опасно.Това довело да тоталното му психясване и влизането в лудница.
Един ден всички колежки получили вест и били като попарени...Младежът вечерта в криза се бил покачил на покрива на лудницата и се бил хвърлил долу!Ударът бил фатален...
Моято приятелка тогава разбрала,че ако се била намесила и признала чувствата си към него,можела и да го спаси,пък макар и връзката им да не бъде задълго поради това,че тя била по- възрастната.Това бил един урок на съдбата.
Животът на този младеж се оказал твърде кратък.Разбира се, тя след това си намерила друг приятел и не само един.Човек може да има много бракове и връзки в живота си и никога не е казано,че един брак е последен.Моят дядо например се е женил 4 пъти - умирали са му жените и е вземал следваща, за да стигнат до края на живота му,който е бил 107 години,в резултат на което имал половин село негови и припознати деца.Въпросът е - трябвало ли е колежката да се намеси  и да му признае чувствата си или е трябвало да си трае.Един Бог знае това -никой не може да си прави съдбата сам, има неща решени свише,които понякога са и изпитания и поуки.Друг път пък е добре да си седиш и да си траеш,че иначе си докарваш бели...Виж виртуално тук по Интернет можеш да се правиш на всякакъв като на електронна игра.Иначе в живота - всичко си е Божа работа,ние не рабираме Божиите замисли...Но по принцип когато се затвори една врата се отваря друга,стига да не си пропуснеш шансовете.Дава ти се право на избор.Честито Възкресение!
Виктория Амора



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: karamelita
Категория: Поезия
Прочетен: 637697
Постинги: 442
Коментари: 628
Гласове: 758
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930